У Монастирищі відкрили сучасну підстанцію екстреної медичної допомоги

У Монастирищі відкрили сучасну підстанцію екстреної медичної допомоги

У середу, 26 червня, у Монастирищі урочисто відкрили оновлене приміщення для розміщення підстанції екстреної медичної допомоги. Повідомляють про це в Монастирищенській міській раді

Відтепер 2 бригади екстренки зможуть працювати в комфортних умовах.

«Цей проєкт дуже важливий для нас, бо спрямований на збереження життя і здоров’я кожної людини, яка проживає на території нашої громади, у свою чергу, медики теж заслуговують на достойні побутові умови, аби в рідкісні хвилини спокою хоч трохи відпочити, фізично та емоційно відновитися», − зазначив очільник громади Олександр Тищенко.

На відкриття завітали міський голова Олександр Тищенко, начальник управління охорони здоров’я Черкаської ОВА Антоніна Уманець, директор обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігор Фесун, начальник Уманської станції екстреної медичної допомоги Сергій Гурбич, заступники міського голови, керівники медичних закладів громади, працівники «екстренки».

«Дякую міській владі, підприємцям та всім небайдужим громадянам, хто долучався до створення сучасного об’єкту надання екстреної допомоги. Відкриття пункту − це приклад співпраці громади та медиків», − наголосив у своєму виступі Ігор Фесун.

На відкриття гості завітали не з порожніми руками – для повноцінного функціонування підстанції подарували холодильник, мікрохвильову піч, електрочайник та телевізор.

У приміщенні повністю оновлена підлога, стіни, змінені системи комунікацій та опалення. Встановлено санвузол, душова кабіна, пральна машинка. Для забезпечення персоналу гарячою водою встановлено бойлер. Кондиціонер забезпечує підтримання комфортної температури.

Крім цього, провели ремонтні роботи й на фасаді приміщення: встановлені нові вікна та двері.

Завдяки комплексному переплануванню приміщення працівники отримали кімнати для відпочинку, харчування та роздягальні.

Поруч із будівлею підстанції розташований бокс для санітарного спецтранспорту та зона відпочинку для персоналу.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x