На Черкащині відзначили призерів шкільних ліг

На Черкащині відзначили призерів шкільних ліг

Перший сезон «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» завершено.  Для Черкащини він був успішним. Про це сказав очільник області Ігор Табурець на зустрічі з призерами змагань. Також він подякував наставникам команд і амбасадорам проєкту. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської ОВА.

Шкільні ліги стартували в січні цього року. Для участі в них зареєструвались 2 556 команд від області. Далі були близько 2 тис. змагань: у школах, на рівні громад, районів, області.

– Це була захоплива спортивна пригода для наших школярів, – зауважив начальник ОВА. – Ми взяли дві «бронзи» ліг на національному етапі. Утім і решта наших команд гідно боролись. Дякуємо кожному та кожній!

Із «бронзою» змагань повернулися баскетболістки зі школи №24 і футзалісти зі школи №30. Школам, де їх підготували, очільник області передав бажаний дарунок: сертифікати на спортивний інвентар.

– Щоб тренувати ще більше чемпіонів і чемпіонок, – сказав Ігор Табурець. –  До нових перемог!

Амбасадорами проєкту стали український футболіст-воротар, чемпіон XV літніх Паралімпійських ігор-2016 Богдан Кулинич, легкоатлет-паралімпієць, бронзовий призер XV Літніх Паралімпійських Ігор Роман Данилюк. А також Антоніна Саприкіна, очільниця обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, разом із українським стрільцем, срібним призером Олімпійських Ігор-2016 Сергієм Кулішем.

Талісманом Черкащини на цих змаганнях обрали Вовчика.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x