Жителя Жашківщини судитимуть за виробництво наркотику з метою збуту

Жителя Жашківщини судитимуть за виробництво наркотику з метою збуту

Жашківський відділ Уманської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту жителем Жашківського району, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

В ході санкціонованого обшуку за місцем проживання жителя Жашківського району виявлено та вилучено порошкопобідні речовини, предмети та ємності з залишками порошкопобідної речовини, каністри з рідинами, а саме «Оцтовою кислотою», «Сірчаною кислотою», «Ізопропиловим спиртом», пристрої для зважування, предмети та ємності для виготовлення порошкоподібних речовин.

Відповідно до висновку судової експертизи виявлена порошкоподібна речовина містить у своєму складі амфетамін.

Згодом, досудове розслідування встановило, що зловмисник у себе вдома обладнав господарське приміщення з метою незаконного виробництва психотропних речовин у великих розмірах та подальшого його збуту. Чоловік виготовляв психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін.

Тому, за результатами проведеного обшуку, враховуючи висновки судових експертиз, кваліфікація кримінального правопорушення змінена з ч. 1 ст. 309 КК України на ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, зберігання з метою збуту психотропних речовин у великих розмірах).

На даний час чоловіку повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 207 КК України, та обрано стосовно останнього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x