Поліцейські груп реагування патрульної поліції пройшли фаховий семінар

Поліцейські груп реагування патрульної поліції пройшли фаховий семінар

Днями на базі ГУНП в Черкаській області відбувся семінар-тренінг з працівниками поліції секторів реагування патрульної поліції Смілянського, Золотоніського відділу та Черкаського районного відділення поліції ГУНП в Черкаській області з питань підвищення ефективності взаємодії між територіальними органами поліції щодо реагування на повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час семінару-тренінгу поліцейських ознайомили з новітніми методами роботи поліції, зокрема користування групами реагування патрульної поліції планшетними комп’ютерами, ведення баз даних Національної поліції України.

Після теоретичної частини з поліцейськими ГРПП, інструктори з особистої безпеки тренінгового центру ГУНП провели практичні заняття з тактичної підготовки, на яких продемонстрували та відпрацювали порядок дій працівників поліції при зупиненні транспортного засобу у ситуаціях з різними ступенями ризику, перевірці документів та затриманні правопорушників у разі ускладнення ситуації.

Аналогічні заняття до кінця тижня будуть організовані та проведені у кожному кущовому відділі поліції ГУНП в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x