Лисянські грабіжники розібрали насосну станцію на металолом

Лисянські грабіжники розібрали насосну станцію на металолом

Протягом трьох днів зловмисники виносили металеві вироби з недіючої насосної станції. Зловмисників встановлено та затримано. Їм загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Лисянського районного відділу міліції звернувся 66-річний охоронець одного з підприємства Лисянського району та повідомив про крадіжку. Зловмисники викрали запчастини з недіючої насосної станції. На місце крадіжки виїхала слідчо-оперативна група.

Провівши ретельний огляд місця події правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи. Спілкуючись з місцевими жителями оперативники дізналися, що люди бачили як нещодавно двоє місцевих чоловіків виносили з приміщення станції якісь мішки. Правоохоронці швидко встановили особи підозрюваних. Це були місцеві жителі 18-ти та 22-ох річного віку. Встановивши їх місцеперебування, правоохоронці запросили чоловіків до райвідділу міліції для дачі показів. Розуміючи що їх викрито, зловмисники не стали відпиратися, а відразу у всьому зізналися. Вони розповіли, що постійного місця роботи не мають, на життя заробляють тимчасовими підробітками. Побачивши будівлю насосної станції вирішили її обікрасти. Зламали навісний замок та проникли всередину. Протягом декількох днів виносили звідти металеві вироби та здавали на металобрухт. Отримані кошти витратили на власні потреби.

Наразі зловмисників затримано. Відносно них відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x