У Городищі викрили крадія велосипеда

У Городищі викрили крадія велосипеда

В Городищі з-під місцевого магазину викрали велосипед. Крадієм виявився 21-річний мешканець району. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців за допомогою звернувся 24-річний мешканець Городищенського району з повідомленням про крадіжку велотранспорту, залишеного поблизу одного із магазинів у Городищі.

Поліцейські з’ясували, що до крадіжки велосипеда причетний 21-річний житель Городищенського району. Підозрюваний, побачивши велосипед, вирішив його викрасти. Поряд нікого не було, тож зловмисник безперешкодно заволодів ним.

Наразі речовий доказ вилучено та за фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x