У Черкаській області оздоровилися майже 10 тисяч дітей

У Черкаській області оздоровилися майже 10 тисяч дітей

На Черкащині майже 10 тисяч дітей уже скористалися послугами літнього оздоровлення та відпочинку. Загалом активності триватимуть до кінця серпня. Інформують про це в пресслужбі Черкаської ОВА.

Зокрема, упродовж червня на Черкащині працювали 146 пришкільних таборів відпочинку. Крім цього, у школах і закладах позашкілля функціонувала низка локацій. Це – 51 мовний табір, 31 наукова школа, 18 патріотичних таборів і 41 інше тематичне об’єднання. Найбільше таким дозвіллям охоплено дітей у Черкаській і Смілянській тергромадах.

– Забезпечено роботу пришкільних таборів відпочинку також на базі закладів освіти з цілодобовим перебуванням дітей, – зауважив заступник очільника ОВА Олександр Шамрай. –  Цьогоріч активностями тут охоплено 950 вихованців. Окрім цього, впродовж літа вихованці ще будуть оздоровлюватися у санаторіях і таборах нашої країни.

Організовано також відпочинок й оздоровлення для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Зокрема, 24 дитини вже вирушили до  закордонних і українських оздоровчих закладів.

Продовжують роботу на Черкащині й наметові табори. Ще 2 запрацюють у серпні в Леськівській та Іваньківській тергромадах.

Долучаються до організації  літнього дозвілля для молоді також громадські організації. Одна із них – «Поклик Яру», що має патріотичний напрям роботи.  Цьогоріч її активності об’єднали дітей із різних регіонів України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x