Житель Канівщини обікрав дачу пенсіонерки

З будинку потерпілої зловмисник викрав телевізор, тюнер та програвач. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Канівського відділення поліції зателефонувала 77-річна жителька міста Черкаси. Заявниця розповіла, що навідавшись до свого дачного будинку в одному із сіл району, вона виявила, що двері пошкоджені, а з приміщення зникли телевізор, тюнер та програвач.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на вказану адресу, провела огляд місця події та зібрала всі необхідні речові докази. Оперативні співробітники провели подворовий обхід села та від випадкових свідків дізнались, що біля будинку пенсіонерки бачили чоловіка, який нишпорив на подвір’ї. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці розшукали його за місцем проживання та виявили у 35-річного чоловіка частину викрадених речей.

Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x