Черкаський депутат передасть кілька медеваків черкаським військовим

Черкаський депутат передасть кілька медеваків черкаським військовим

Депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян під час відвідування міжнародної виставки Eurosatory 2024, яка днями відбувалася у Парижі, домовився із представниками американської компанії про передачу кількох автомобілів для евакуації поранених військових Humvee. Про це він пише на своїй сторінці у Фейсбук.

−  Везу з виставки багато корисної інформації про новітні розробки в сфері безпеки та налагоджені контакти з передовими оборонними підприємствами, але хотілося і щось матеріальне, − пише Нарек Казарян. − Тому я використав своє вміння домовлятися і в результаті представники однієї американської компанії надають нам кілька військових автомобілів для евакуації поранених Humvee. Натомість я взяв на себе організацію доставки цього транспорту до одного з портів – Клайпеди або Ґданська, а звідти вже – до України. Ці медеваки дістануться черкаським бригадам, які несуть службу у зоні бойових дій. А я їду додому з почуттям, що все, що роблю і вмію, – не дарма.

Нагадаємо, що  виставка Eurosatory заснована в 1967 році й проводиться кожні два роки в Парижі. Вона об’єднує понад 100 тисяч професіоналів у сфері оборони та безпеки.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x