Подарункові книги українською — скарб, який можна передати в спадок

Подарункові книги українською — скарб, який можна передати в спадок

В епоху високих технологій читання паперових книжок багато хто вважає старомодним. Але є категорія видань, яка ніколи не старіє, — це подарункові книги українською мовою. Їх купують на професійні та особисті свята, дарують друзям і керівникам. Вони посідають почесне місце в домашній колекції та стають предметом гордості власника. Серед них опиняються класичні твори, видання відомих українських письменників, видатних істориків, журналістів і публіцистів. Якщо хочете зробити дорогий подарунок, вибирайте антикварні, раритетні чи колекційні книги українською.

 

Які книги українською найдорожчі

Ціна книжок залежить від їхньої культурної цінності, року й накладу видання, оформлення палітурки, обкладинки та сторінок. В Україні одні з найдорожчих книг українською можна знайти в магазині FAMA https://fama.ua/uk/podarki/knigi-na-ukrainskom-yazyke. В асортименті є:

перше видання Києво-Печерської лаври;

антикварний псалтир, що зберігся в єдиному екземплярі в Україні;

прижиттєве видання Пантелеймона Куліша;

раритетні книги друкарні Карла Крайя;

молитвослов з автографом митрополита Української греко-католицької церкви.

Дорожчими за антикварні й раритетні книги на українській мові можуть бути лише елітні багатотомні видання. Серед них енциклопедії, твори всесвітньої літератури, дитячої класики та українських письменників. На відміну від рідкісних книжок, їх оцінюють не за культурною цінністю, а за декоративним оформленням. Вони можуть мати шкіряну палітурку, об’ємне тиснення чи позолоту на обкладинці. У разі потреби на ексклюзивні книжки можна нанести суперекслібрис — монограму, що засвідчує власника. Її замовляють для тих, хто збирає особисту бібліотеку.

 

Як вибрати дорогі книги на подарунок

 

 

Елітні книги українською мовою оцінять усі, навіть якщо ви не вгадаєте з улюбленим жанром або письменником. Здебільшого вони присвячені темам, які цікавлять багатьох. Це може бути історія, життєписи відомих особистостей, саморозвиток, найпопулярніші художні твори авторів, яких знають у всьому світі. Такі книги українською купити можна будь-якій людині незалежно від соціального статусу й віку.

Якщо хочете зробити більш особистий подарунок, вибирайте жанр книги за професійною діяльністю людини. Наприклад, на день народження держслужбовцям дарують дорогі видання про владу й політику, військовим — про зброю та мистецтво війни, юристам — про закон і право, бізнесменам — про економіку тощо.

Якщо вам відомі захоплення людини поза роботою, можете купити подарункову книгу про полювання та риболовлю, кулінарію, мистецтво, спорт. Усе це і не тільки можна знайти у FAMA — магазині VIP-подарунків. Якщо ваше місто — Київ, ви можете завітати до шоу-руму та вибрати книгу на подарунок. Якщо ви перебуваєте в іншому населеному пункті, інтернет магазин FAMA доставить оригінальні подарунки будь-куди в межах України.

 

*партнерський матеріал

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x