В Золотоноші та Умані виявили автівки з перебитими номерами двигуна

В Золотоноші та Умані виявили автівки з перебитими номерами двигуна

Чергові підробки номерних агрегатів на автомобілях виявили минулого тижня працівники сервісних центрів МВС Черкащини.
Зокрема, в Золотоноші детальний огляд автомобіля «ВАЗ 2108» жителя села Домантово, засвідчив, що ідентифікаційний номер двигуна його «ВАЗівки» знищений механічним способом. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби РСЦ МВС у Черкаській області.

Подібну знахідку виявили і працівники сервісного центру Умані. Там до територіального сервісного центру звернувся 36-річний житель села Собківка стосовно перереєстрації автомобіля «Opel Astra». При огляді автомобіля експерт з’ясував, що номер двигуна змінено кустарним способом.

В обох випадках транспортні засоби доставлені до відділів поліції для з’ясування всіх обставин події.
Працівники сервісних центрів МВС Черкаської області вкотре застерігають громадян та нагадують: щоб не стати жертвою недобросовісних продавців та не придбати автомобіль сумнівного походження, слід дотримуватися певних правил:

— не купувати транспортні засоби, які продавці відмовляються знімати з обліку, чи перереєстровувати на нового власника;
— обов’язково звертатися до сервісних центрів МВС для перевірки транспортних засобів і документів на них по наявних базах даних МВС.

Крім того, не варто користуватися послугами сторонніх осіб під час реєстрації транспортних засобів. Краще особисто звернутись до сервісного центру МВС та експертів, перевірити автівку, яку купуєте, та після проходження необхідних процедур, користуватись нею без будь-яких сумнівів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x