«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: розпочалася реєстрація на патріотичний забіг

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: розпочалася реєстрація на патріотичний забіг

Реєстрація на щорічний забіг стартувала 3 липня та триватиме до 13 серпня. Захід «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» присвячений Дню пам’яті захисників. На Черкащині його проведуть вчетверте.

Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Черкаської ОВА Олександр Шамрай, інформує кореспондентка «Нової Доби».

За його словами, патріотичну традицію започаткував у 2018 році батько загиблого Героя російсько-української війни, кіборга Олексія Дурмасенка Олег Дурмасенко.

«Цей захід більше, ніж просто забіг. Він про нашу шану, повагу, пам’ять, згуртованість та єдність. Це ще одна можливість підтримати рідних, захисників і захисниць», − зазначив Олександр Шамрай.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОВА Іван Солодкий додав, що торік на Черкащині участь в заході взяли понад 300 учасників. Цьогорічний забіг відбудеться у суботу 31 серпня 2024 року. Маршрут простягатиметься від Пагорба слави до Палацу одружень. Кожен учасник отримає номерки з іменами загиблих воїнів, але вписати ім’я того, за кого хочеться пробігти, можна буде і самостійно.

Військовослужбовець Артем Лукашук бере участь у забігу декілька років поспіль, планує доєднатися і цього разу: «Того року ми бігли за наших близьких побратимів. На жаль, цього року знову будемо бігти за полеглих ще. Наша рота й усі українці повинні пам’ятати, що війна продовжується і такі заходи повинні нагадати, що вона триває. Закликаю всіх зареєструватися і віддати шану нашим воїнам».

Доєднатися до патріотичного заходу запрошують усіх охочих черкащан, проте дітей до 12 років просять приходити у супроводі дорослих. Для участі необхідно заповнити форму або зареєструватися на місці.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x