Нетверезий черкащанин підірвав на подвір’ї будинку гранату

Нетверезий черкащанин підірвав на подвір’ї будинку гранату

Унаслідок вибуху травмованих немає. Того ж дня поліція провела обшук у домоволодінні правопорушника та вилучила речові докази. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Інформують про це в пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Інцидент стався в червні в одному із сіл Черкаського району. Близько 23:00 місцеві жителі почули вибух у дворі односельця та викликали поліцію. На місце одразу виїхало керівництво Черкаського районного управління поліції, вибухотехніки, поліцейський офіцер громади Тарас Громенко, правоохоронці батальйону поліції особливого призначення та слідчо-оперативна група.

Як з’ясували правоохоронці, 37-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підірвав у дворі приватного будинку гранату. Унаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Слідчі Черкаського районного управління поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури, черкащанину повідомлено про підозру. Йому загрожує до семи років позбавленням волі. Обвинувальний акт скеровано до суду.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x