У Черкасах пропонують встановити майданчик для гри в хокей на траві

У Черкасах пропонують встановити майданчик для гри в хокей на траві

Федерація хокею на траві просить підтримати проект громадського бюджету Черкас №75 2017 року: «Встановлення майданчика із штучним покриттям в парку «Хіміків». Проект допоможе поліпшити умови навчально-тренувального процесу та створити у Черкасах перший спеціалізований майданчик для проведення змагань з хокею на траві на вищому рівні. Европейська федерація хокею на траві надасть штучне покриття по досвіду будівництва стадіону в м. Бориспіль цього року. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

Хокей на траві – олімпійський вид спорту, що має давню історію. У Черкаській області хокей на траві з’явився в 1979 році. Федерація хокею на траві в Черкаській області почала працювати з 2007 року.

Черкаські гравці хокею на траві є срібними та бронзовими призерами Чемпіонатів України з хокею на траві, посідають призові місця та нагороди.

Взимку можна залити штучну траву водою та отримати каток. Цей майданчик – ідеальний варіант для суміщення різних видів спорту в одному місці. Раціональним варіантом розміщення цього проекту буде парк «Хіміків» в районі Хімселища.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x