Черкащанам нагадали про правила безпечного пічного опалення

Черкащанам нагадали про правила безпечного пічного опалення

Як вберегти свої оселі від пожеж впродовж опалювального періоду, як безпечно користуватися пічним опаленням та електрообігрівальними приладами. Саме такою була тема профілактичного рейду, який співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області здійснили 25 жовтня у житловому секторі міста. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Відповідно до статистичних даних, з початку року в житловому секторі області з причин несправного пічного опалення виникло понад 130 пожеж, лише у вересні –жовтні зареєстровано близько 26 таких загорань.

Враховуючи невтішну статистику, інспекторський склад під час спілкування з господарями приватних домоволодінь звернули увагу на неухильне дотримання правил безпеки під час користування печами та електричними обігрівачами. Фахівці Служби порятунку наголосили на необхідності стежити за печами, які топляться, не залишати їх без нагляду та ні в якому разі не залишати догляд за ними на малолітніх дітей.

Під час профілактичного відпрацювання співробітники ДСНС також розповіли громадянам, що використання обігрівачів допускається лише тих, які сертифіковані та справні. Кожен господар отримав від рятувальників листівки із правилами безпечного осінньо-зимового періоду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x