У Чорнобаї в чоловіка виявили підроблений паспорт

У Чорнобаї в чоловіка виявили підроблений паспорт

Ним виявився 64-річний житель смт. Чорнобай. Чоловік був в стані алкогольного сп’яніння та мав паспорт з ознаками підробки. Відкрито ряд кримінальних проваджень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час патрулювання працівники поліції на вулиці в Чорнобаї зупинили нетверезого чоловіка для перевірки документів. Ним виявився раніше судимий 64-річний житель смт Чорнобай. При перевірці документів у поліцейських викликали сумнів у достовірності його паспорту, оскільки були наявні ознаки підробки. Надавати пояснення на місці події чоловік відмовився. Було викликано слідчо-оперативну групу Чорнобаївського відділення поліції для складання відповідних процесуальних матеріалів.

Документ направлено на експертизу. Пізніше чоловік зізнався, що паспорт знайшов на зупинці, вклеїв своє фото та використовував для власних потреб. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 357 (Викрадення, привласнення документів, печаток, штампів та бланків, заволодіння ними шляхом шахрайства або їх пошкодження), частини 1 статті 358 та частини 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x