Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Цього четверга в Овнів з’явиться нестримна жага до дій, але ж обставини! А вони можуть скластися так, що представники знаку змушені будуть відкласти важливі справи. Це може спричинити напади роздратування. Отже варто скерувати свою енергію у заняття в спортзалі або на творчість. Зрештою ж, усе буде добре.

 

 

Телець

Тельці будуть дуже продуктивними. «Із ноги» відчинятимуть двері – навіть ті, що раніше, здавалося, будуть завжди під сімома замками. Енергії для справ матимете, якщо не багато, то вдосталь. Звісно, сумніви й нерішучість можуть загальмувати поступ. Але Тельці й так чудово знають, хто допоможе їх подолати – найкращі друзі.

 

 

Близнюки

Сьогодні Близнюкам варто радіти життю. Так, усупереч обставинам. Заїдати чи запивати стреси не потрібно, бо не допоможе. Натомість необхідно присвятити більше уваги рідним. Можливо, організувати якесь спільне дозвілля. Хороша новина – у професійній сфері випаде можливість довести до пуття важливі справи. Радимо цією можливістю скористатися.

 

 

Рак

На Раків чекають нові події та можливості. Вірте в те, що з вами станеться щось хороше. Позитивні емоції подарують ваші друзі, а щирі розмови з ними зарядять на нові звершення. Увечері сплануйте поїздку до батьків. Вони за вами сумують, тому знайдіть для них час. Зірки кажуть, що Ракам потрібно повністю переключитися та відновити сили.

 

 

Лев

Справи Левів сьогодні підуть угору. Ви відчуєте прилив натхнення, колеги помічатимуть ваші успіхи, а ідеї почнуть помалу реалізовуватися. У другій половині дня не завантажуйте себе додатковою роботою. Ви плідно працювали, тому треба виділити час на відпочинок: дивіться фільми, читайте книжки або виберіться на прогулянку. Також не варто забувати про повноцінний сон.

 

 

Діва

У четвер поруч із вами крокуватимуть упевненість, удача та здоров’я. Ба більше,  давні бажання Дів можуть нарешті здійснитись. Та зауважте, вашим близьким буде потрібна допомога – не відмовляйте. На професійній ниві представники знаку ухвалюватимуть складні рішення, що згодом перетворяться в несподівану перемогу.

 

 

Терези

Цього четверга Терези – щасливий знак. Просто в їхньому житті розпочнеться біла смуга з купою добрих новин. А це означає, що стартує сприятливий період для реалізації ідей, що давно не виходять із голови. Але! Важливо не забути й про відпочинок – є ризик занедужати, і тоді біла смуга набуде непривітних сіруватих відтінків.

 

 

Скорпіон

Скорпіонам буде нудно. Важко сказати, до добра це чи не надто. Ну, буває. Головне – не накоїти дурниць (чогось на кшталт безглуздої дорогої покупки, бо «захотілося»). Починати роман на стороні цього дня – теж вкрай погана ідея. Але нехай Скорпіони не переймаються – нудьга минеться. А от наслідки зроблених помилок…

 

 

Стрілець

Сьогодні Стрільці можуть відчути занепад сил. Але нічого, просто не треба підганяти себе. Відпочиньте, збавте оберти, поговоріть із близькими про щось хороше. Що важливо – не поспішайте ухвалювати якісь важливі рішення чи робити далекосяжні висновки. Не на часі.

 

 

Козеріг

Раптовий смуток цієї доби дещо загрожує Козерогам. Аби він часом не посилився, слід частіше спілкуватися з людьми, не замикатися в собі. Вдалий, до слова, день для оновлення гардероба чи зміни іміджу – усе це значно покращить настрій.

 

 

Водолій

У четвер дуже ймовірно, що в житті Водоліїв закінчиться чорна смуга, а замість неї прийде хвиля неабиякого оптимізму. Не стримуйте себе, якщо захочеться зателефонувати чи написати старим друзям, з якими давно не спілкувалися. Зірки натякають, що це може допомогти відкрити якусь таємницю майбутнього.

 

 

Риби

Рибам не варто чекати якогось відповідного моменту, аби в їхньому житті все сталося так, як вони цього хочуть. Почніть перетворювати свої бажання в реальність уже зараз. Знайте, що ви можете досягнути будь-яких цілей, якщо щодня приділятимете час своїй мрії. Не соромтеся демонструвати ініціативність та риси справжнього лідера.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x