Двоє жителів Черкаського району вчинили крадіжку, щоб підзаробити

Двоє жителів Черкаського району вчинили крадіжку, щоб підзаробити

В одному із сіл Черкаського району двоє раніше судимих чоловіків з підсобного приміщення односельця викрали січкарню. Зловмисників встановлено. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділення поліції звернувся 24-річний мешканець одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що з його підсобного приміщення зникла металева січкарня.

Правоохоронці встановили осіб, причетних до даного кримінального правопорушення. Ними виявилися 26- та 27-річний вже раніше судимі за крадіжки односельчани заявника. Вони розповіли, що викрадену січкарню планували продати або здати на металобрухт.

Речові докази вилучено. За даним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x