Астрологічний прогноз на листопад 2017

Астрологічний прогноз на листопад 2017

Овен
(20 березня – 19 квітня)

Гороскоп на листопад радить Овнам більше відпочивати і пожинати плоди своєї праці. Ви на славу попрацювали, тому заслужили шану, повагу і премію. Якщо виникатимуть труднощі, вихід з них можна буде знайти за допомогою колег чи друзів. У листопаді вам доведеться часто надавати допомогу літнім родичам. В особистому житті пощастить більше, ніж з фінансами. Ви отримаєте реальний шанс познайомитися з людиною, яка згодом займе значне місце у вашому серці.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 4, 17, 25 і 29 листопада. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 1, 9 та 23 листопада.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)

Цей місяць Тілець впевнено займатиме лідируючі позиції. Ви будете настільки завзято діяти і прямо висловлювати свої думки, що опинитеся на вершині своїх можливостей. Тільцям, зайнятим у сфері індивідуального підприємництва, варто уважніше поставитися до партнерів, щоб не втратити їхню довіру, яка згодом матиме і фінансовий відгук. Благодійність має стати для Вас головною дією на сцені життя. У побуті ви зможете все організувати за вищим класом, якщо навчитеся розумно розпоряджатися грошима. Варто побалувати свою другу половинку, приділивши їй трохи більше часу, ніж зазвичай. Зорі рекомендують проводити вихідні в колі сім\’ї, уникаючи гучних вечірок із малознайомими особами.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тільців для будь-яких справ і починань: 2, 11, 21 і 30 листопада. Дні, в які Тельцям слід бути обережним: 1, 12 та 18 листопада.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

У листопаді Близнюків очікує безліч цікавих зустрічей і знайомств. Висока ймовірність потрапити під крильце могутнього покровителя, підписати кілька нових контрактів або зустріти людину, яка прикрасить ваші самотні дні. На роботі з’явиться безліч нових завдань, які будуть складними, але цікавими, і дозволять Близнюкам проявити себе як творчу та креативну особистість. Постарайтеся віддати всі накопичені борги, щоб увійти в новий період повністю вільним від зобов’язань.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 8, 11 і 27 листопада. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 5, 13, 20 і 28 листопада.

Рак
(21 червня – 22 липня)

У цьому місяці ви зустрінетеся з людьми, яких давно не бачили. Цілком імовірно, що це будуть старі друзі або навіть відновите зв’язок із людиною, яка колись викликала у вас романтичні почуття. Проте занурення у приємні спогади не повинно відволікати від роботи. Зорі зажадають від Раків докласти чимало сил, щоб гідно завершити рік. Аналітичний підхід та вміння ризикувати в потрібну хвилину забезпечать Ракам грошові надходження, достатні для спокійного (і навіть розкішного) відпочинку в період канікул. Сімейним Ракам зірки рекомендують частіше вибиратися на дружні зустрічі, прихопивши свою другу половинку.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 2, 10, 16 і 24 листопада. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 9, 15 і 22 листопада.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

Увагу варто сконцентрувати на сфері особистих взаємин і романтичних почуттів. Зірки говорять, що як професіонал ви будете почувати себе на коні, а ось у сімейному житті можуть чекати незаплановані витрати. Левам потрібно стримати свою природну схильність до домінування, щоб не спровокувати партнера на образу. Цього місяця можете сміливо планувати поїздки – фінанси дозволять весело провести час. Самотнім представникам даного знаку місяць обіцяє нове знайомство, яке принесе у ваше життя забуті романтичні настрої.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 1, 15, 24 і 30 листопада. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 12, 12 та 26 листопада.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

Зорі стверджують, що вам потрібно підготуватися до періоду активних дій. Листопад підкине чимало шансів на успіх, так що сміливо беріться за справи в будь-якій сфері життя. Така тактика дозволить вам закласти надійний фундамент на зиму. Професійні успіхи залежатимуть від уміння концентрувати зусилля лише на одній з поставлених завдань. Не бійтеся просити колег про допомогу, але будьте готові підставити і їм дружнє плече у майбутньому. Сімейним Дівам бажано зосередити увагу на коханій людині, а самотнім – активніше взятися за пошуки. І тих, і тих очікує успіх.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 6, 11, 24 і 29 листопада. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 5, 13 і 28 листопада.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Листопад стане часом, коли все потрібно довести до ладу. Багато справ дійдуть свого логічного завершення і потребуватимуть вашого втручання, щоб принести успіх. Під кінець місяця з’явиться кілька цікавих пропозицій, на які можете сміливо погоджуватися. До кінця року вони мають принести непогані прибутки. Особливої уваги можуть вимагати старші родичі. Не забувайте іноді відволікатися від домашніх клопотів і відвідати батьків, дідусів і бабусь, які чекають ваших візитів із великим нетерпінням. Самотні Терези можуть розраховувати на цікаві знайомства.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 11, 21 і 27 листопада. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 5, 20 і 28 листопада.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)

Місяць буде вдалим для представників цього знака як у професійній сфері, так і в особистому житті. Однак для ухвалення правильних рішень Скорпіонам потрібно не нехтувати порадами внутрішнього голосу і прислухатися до інтуїції. Тільки так ви зможете вибрати вдалий момент для здійснення активних дій. Фінансова стабільність буде залежатиме від вашого уміння йти на виправданий ризик. У спілкуванні з оточенням і особливо рідними намагайтеся бути толерантнішими і терплячими. Пам\’ятайте, не завжди особисті інтереси треба ставити вище, ніж стосунки.
Особливо сприятливі дні: 2, 10, 21 і 28 листопада. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 3, 18 і 26 листопада.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня)

У сфері трудових інтересів настає чудовий час для закладки фундаменту на майбутнє. Продумайте про вдосконалення професійної майстерності, щоб продемонструвати керівництву свою жагу до знань. Астрологи не рекомендують давати гроші в борг. У випадку, якщо вашої фінансової підтримки потребує близький друг або родич, запропонуйте йому суму, яку можете просто подарувати. В особистому житті Стрільцям однозначно пощастить – біля них опиниться багато цікавих представників протилежної статі. Постарайтеся не піддатися спокусі відразу декількох романів, а скоріше зробіть вибір на користь однієї симпатії.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 3, 8, 16 і 27 листопада. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 5, 20 і 28 листопада.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)

Місяць відкриє перед Козерогами нові горизонти і блискучі перспективи. Варто розумно розподілити зусилля між масою невідкладних справ і скористатися цими можливостями для зміцнення свого матеріального становища. На роботі може з’явитися багато важливих і невідкладних завдань. Особливо успішним листопад буде для тих, хто зайнятий у сфері юриспруденції та права. Сім’я Козерогів порадує періодом гармонійних відносин. Віддячте домашнім за цей емоційний перепочинок приємним сюрпризом. Самотнім представникам знаку не варто поспішати позбуватися набридливого прихильника. Може статися, що він відкриється вам зовсім з іншого боку.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 6, 11, 21 і 30 листопада. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 1, 9 і 22 листопада.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)

Сфера здоров’я, робочі справи, сімейне життя і особисті взаємовідносини порадують Водоліїв спокійним перебігом і відсутністю проблем. Зірки говорять, що постійна робота не принесе значних фінансових вливань. Якщо хочете провести свята на широку ногу, варто виконати кілька проектів на стороні, або перевести хобі на комерційні рейки. Будь-яка творча діяльність та ініціатива будуть успішними. Самотні Водолії можуть познайомитися з цікавою особистістю. Найімовірніше, доленосна зустріч чекає вас в дорозі, тож не відмовляйтеся від ділових поїздок.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 1, 9, 21 і 29 листопада. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 3, 12 та 28 листопада.

Риби
(19 лютого – 19 березня)

Небесні світила рекомендують Рибам стати впевненішими у власних силах. Так ви зможете отримати користь практично від усіх ситуацій, які подарує вам протягом цього місяця життя. Представники цього знаку, які вирішать, що краще просто плисти за течією, точно не зможуть домогтися бажаних результатів. Найкраще почуватимуть себе Риби, зайняті на ниві творчості. Вас очікує безсумнівний успіх і визнання. Не нехтуйте допомогою, яку запропонують вам друзі – вони можуть взяти на себе багато дрібних організаційних питань.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 1, 11, 21 і 30 листопада. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 5, 14 і 23 листопада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x