Міська влада вважає, що опалювальний сезон у Черкасах розпочали вдало

Міська влада вважає, що опалювальний сезон у Черкасах розпочали вдало

Принаймні, таку думку озвучив під час понеділкової наради в мерії заступник міського голови Станіслав Овчаренко. За його повідомленням, станом на понеділок, 30 листопада, у всіх котельнях налагоджено стабільну роботу та в усіх житлових будинках нарешті тепло. До того ж, Станіслав Анатолійович, радіє й тому факту, що за озвученими на державних селекторних нарадах даних, Черкаси нині є найкраще підготовленим містом до поточного опалювального сезону. І все це завдячуючи злагодженій роботі комунальних підприємств та інших підприємств теплопостачальної галузі.

— Можемо звернути увагу, що у колективах ніхто не кашляє, в громадському транспорті також. Опалювальний сезон розпочали вдало. Ви можете порівняти з іншими містами, — підкреслив заступник міського голови.

Слова Станіслава Овчаренка підтвердили в міських департаментах — охорони здоров’я та медичних послуг і освіти та гуманітарної політики. Наразі, захворюваність серед населення на сезонні простудні захворювання нині є низькою. Також високої та критичної захворюваності не спостерігається і в школах та дошкільних закладах. До того ж, з понеділка розпочалися осінні канікули, тому і завдяки цьому факту також картина щодо захворюваності на ГРВІ є, можна сказати, не сильно вираженою.

Цікаво, але в Черкасах ще не зафіксовано випадків грипу. Між іншим, заступник директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Надія Гетьман призиває усіх мешканців міста проводити обов’язкове щеплення від цієї підступної хвороби. За її словами, нині аптеки міста мають необхідні для цього вакцини вартістю від 90 до 250 грн.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x