У міській раді комунальникам доручили прибирати активніше

У міській раді комунальникам доручили прибирати активніше

Заступник міського голови Станіслав Овчаренко дав доручення комунальним службам, які здійснюють прибирання Черкас від сміття — КП «Черкаська служба чистоти», яким керує Олександр Савенко, та КП ЧЕЛУАШ, яке очолює Олексій Мельник, посилити роботу з прибирання опалого листя та зрізаних гілок, які продукує приватний сектор. Адже такі відходи є серйозною перешкодою для нормального функціонування системи зливової каналізації, гілки провокують появу нових стихійних сміттєзвалищ переважно на зелених зонах. З цією метою доручено ретельно проконтролювати ситуацію поблизу приватних домів, а також поряд із промисловими, адміністративними та комерційними установами. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Люди зараз прибирають прибудинкові ділянки від сухостою, опалого листя, обрізають дерева, виносячи таке сміття. Прохання, відповідним службам вчасно його вивозити. Також відповідну роботу мають активізувати Служби утримання будинків, – конкретизував своє прохання Станіслав Овчаренко.

Наразі заступник мера задоволений тим, як комунальні служби попрацювали на вихідних:
– Були дощі, хоч і незначні, але підтоплень не відбулось. Комунальники розчищали лівньовки, а жителі не відчули дискомфорту. Сподіваюсь, при наявності великих опадів ви справитесь також, але для цього треба «підчистити» місто.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x