Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Не підлаштовуйтесь під світ та його мінливість, не шукайте причину нейздіснених цілей у собі. Вся справа в соціумі і тільки в ньому. Тому вмикайте свої хитрощі на повну, підлаштовуйте всіх під свої потреби і нехай совість не гризе вас, усе відбувається за планом.

 

 

Телець

Хто добре попрацював, той може і відпочити на повну! Безпрограшна схема, якої зірки радять дотримуватися Тельцям 22 липня. Якщо окреслите конкретні цілі, то потрапите прямо в точку. Ну, а потім можна відпочити, розважитися у колі друзів і влаштувати вечірку.

 

 

Близнюки

Залізайте на свою конячку, адже цього дня ви будете тріумфально оминати всі проблеми. Понеділок — ваш зірковий час і ви це відчуєте сповна. Поруч із представниками знаку перебуватимуть правильні люди, а обставини й місця вдало перетинатимуться. Тільки беріть і користуйтеся цим подарунком!

 

 

Рак

Юхху, це буде не день, а справжня казка! Здається, що від цієї шаленої енергії всередині все горить в руках. Так воно і буде, бо всі проблеми позаду, здоров’я ого-го, поруч повно класних друзів, а робота дражнить новим проєктом. Скажіть, хіба це не те щастя, про яке ви так довго мріяли?

 

 

Лев

Леви, налаштуйтеся, зберіть волю в кулак і знайте, що вам треба вибороти собі місце під сонцем. Шанси на те, що все «вигорить» високі, настрій крутий, що ще треба для роботи? А, точно, засукати рукави і пахати! Не спішіть воювати з усіма, просто частіше виходьте із зони комфорту й не сидіть на місці.

 

 

Діва

Перестаньте загадувати наперед та намагатися все прорахувати і буде вам щастя! Проживіть ці липневі деньки, так як хочеться. Це не лише приємно, а й корисно, розуміти себе — теж доволі прекрасно. Хто ж знав, що у вас стільки прихованих бажань?

 

 

Терези

Ваше життя змінить одна проста звичка: відверто заявляйте про себе і те, чого хочете. Бути яскравими та помітними не так лячно, як ви думаєте. Так і люди стануть вас краще розуміти, і ви не будете злитися на себе за нерішучість.

 

 

Скорпіон

22 липня в Скорпіонів почнеться період переоцінки цінностей, переорієнтації на оптимізм та життєрадісність. На повну він розгориться наприкінці місяця, але вже тепер треба позбутися негативу, наповнити себе хорошими думками, більше комунікувати з людьми-мотиваторами і окреслити реальні цілі.

 

 

Стрілець

Почати зміни вдасться легко, а от не зійти з нової дистанції — це задачка, що потребує особливого натхнення. Щоб не закинути «нове життя», просто перетерпіть і дочекайтесь результату. Тільки так вдасться побачити, що всі зусилля цього варті.

 

 

Козеріг

Кому-кому, а от Козерогам класно вдається пахати. Але от результат чомусь не тішить. У понеділок спробуйте нову тактику, що обіцяє перевернути ваш світ. Тренуйте уяву, складайте в голові картинку того, яким хочете бачити своє життя. Тільки так Всесвіт відгукнеться на ваше прохання.

 

 

Водолій

У Водоліїв початок тижня мине під девізом: «Проживи цей день на повну!» Налаштуйтеся на легкість, залиште важкі думки і плани в минулому, дозвольте загадці та інтризі вести вас. Довіртесь життю та майбутньому і вони приємно здивують.

 

 

Риби

Заплутались у своїх думках і не знаєте, куди рухатись далі? Розділіть свої нечіткі, казкові мрії та конкретні цілі, так буде легше вирішити, до чого прагнути спочатку, на що спрямовувати сили та енергію. Тільки, щоб досягти всього, чого хочете, треба буде добряче постаратися. Так-так, зірки бажають побачити увесь ваш запал!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x