На Черкащині пройдуть антитерористичні навчання

На Черкащині пройдуть антитерористичні навчання

СБУ звертається до мешканців Черкащини: 30-31 жовтня на Черкащині пройдуть антитерористичні та контрдиверсійні тактико-спеціальні навчання. Управління СБУ в Черкаській області закликає громадян з розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, залучених до проведення навчань. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління СБУ в Черкаській області.

Під час тренувань передбачається введення тимчасового обмеження руху транспорту та вільного пересування громадян.

Служба безпеки України закликає вас бути пильними і звертати особливу увагу на осіб, які проявляють незрозуміло- підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів влади, підприємств, об’єктів транспортної інфраструктури та масового перебування людей.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності фактів прибуття або перебування в регіоні підозрілих осіб, просимо повідомити про це до Управління СБУ в Черкаській області за номером цілодобової \”гарячої лінії\”: (0472) 37 92 44, або на електронну поштову скриньку: usbu_chk@ssu.gov.ua Інформація, що надійде до Служби безпеки України, буде невідкладно перевірена.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x