На Смілянщині дитина ледве не спалила хату

На Смілянщині дитина ледве не спалила хату

24 березня, о 15:10, в селі Мельниківка на території приватного домоволодіння по вулиці Центральній виникла пожежа надвірної споруди. Повідомлення про загоряння до служби порятунку «101» надійшло від схвильованих сусідів. Причиною пожежі, що ледве не знищила розташований поруч житловий будинок стали дитячі пустощі 6-річного сина господарів. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

На ліквідацію пожежі прибув місцевий пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС. Рятувальники вчасно ліквідували займання та запобігли поширенню вогню на поруч розташований житловий будинок.

Як з`ясувалося під час розслідування, поки мама в будинку займалася домашніми справами, 6-річний син з товаришами знайшли сірники та пішли бавитися ними до сараю. Сусіди, помітивши дим, що виходи із споруди, негайно прибігли на допомогу та самостійно розпочали боротьбу із вогнем. Оскільки в будівлі знаходилося сухе сіно, полум’я швидко поширилось на усе приміщення. За фактом події проводиться перевірка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x