Медиків Черкащини привітали напередодні професійного свята

Медиків Черкащини привітали напередодні професійного свята

Міська та обласна влада, а також представники духовенства привітали медиків Черкащини і вручили їм відзнаки з нагоди Дня медичного працівника України. Про це повідомляють у пресслужбах Черкаської міськради та Черкаської ОВА.

Фото пресслужби Черкаської ОВА

Від імені очільника області привітала фахівців галузі його перша  заступниця Наталія Кравченко. Вона зауважила, що заклади охорони здоров’я області навіть у нинішніх умовах розвиваються. Тут оновлюють обладнання, проводять унікальні операції, освоюють новітні методики. Крім того, активно розвивають реабілітаційні потужності.

– Реабілітація наших захисників – це ще один виклик, із яким ми зобов’язані гідно впоратися. Дякую закладам, які вже приділяють увагу цьому напряму. Ми будемо розширювати мережу таких відділень. Це – наш обов’язок перед тими, хто бореться за Україну, – наголосила перша заступниця.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко вручив пам’ятні відзнаки «За звитяги в ім’я Черкас. Остафій Дашкович» ІІ ступеня  як найкращому лікувальному закладу міста Третій Черкаській міській лікарні швидкої медичної допомоги на чолі з директором Олександром Федоруком Відзнаку отримав і директор Черкаської обласної лікарні Віталій Шило – за «зразкове виконання службових обов’язків, сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високий рівень професіоналізму у наданні медичної допомоги, зокрема, і жителям Черкас, відданість обраній справі, активну громадянську позицію».

Також міська влада відзначила медиків дипломами та грамотами Черкаської міської ради, грамотами виконавчого комітету, подяками міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, надання якісних медичних послуг жителям міста, активну громадянську позицію та патріотизм, за надання кваліфікованої медичної допомоги юним черкасцям та дітям з внутрішньо переміщених сімей.

Більше новин — у нашому телеграм-каналі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x