У Корсуні попрощалися із сержантом

У Корсуні попрощалися із сержантом

20 липня 2024 року під час артилерійського обстрілу, завданого російськими окупантами на Донеччині, загинув Герой російсько-української війни, учасник бойових дій, сержант Віталій Михайлович Ворона. Про це повідомив очільник Корсунь-Шевченківської громади Віталій Мацюк.

Віталій Михайлович народився 3 липня 1972 року в м. Корсуні-Шевченківському. Закінчив Гарбузинську школу, потім здобув професію техніка-механіка в Шевченківському училищі. Був на заробітках за кордоном, до повномасштабного вторгнення росії працював на різних підробітках.

Із перших днів повномасштабного вторгнення добровільно пішов у військкомат і настояв на тому, щоб долучитися до Збройних Сил України, ставши на захист нашої Батьківщини. На війні був стрільцем-санітаром у 72-й окремій механізованій бригаді ім. Чорних Запорожців.

Завжди з посмішкою на обличчі, ні за яких обставин не втрачав надію, підтримував своїх рідних та любив повторювати, що все буде добре. Як виходив із позиції, часто телефонував доньці й казав: «Я вийшов з пекла, але я тут, щоб ви жили спокійно і цього не бачили. Головне, щоб у вас все було добре, а я тут розберусь, за мене не хвилюйтеся».

Віталій Михайлович був сміливим та відважним у бою, завжди підставляв плече своїм побратимам, мав відзнаки від командування, за проявлену мужність отримав медаль «За оборону Вугледару». Справжній патріот, вірний захисник України Віталій Михайлович до останнього подиху захищав мирне небо над нашими головами та майбутнє своєї Батьківщини.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x