На війні загинув молодший сержант із Чорнобаю

На війні загинув молодший сержант із Чорнобаю

Чорнобаївська громада знову провела в останній шлях Героя, жителя селища Чорнобай Кобця Анатолія Анатолійовича.

Народився Анатолій Анатолійович 22 жовтня 1977 року. Спочатку − дитячий садочок, далі навчання в Чорнобаївській ЗОШ №2, а потім навчання в Богодухівській автошколі. Здобув професію водія.

Як тільки Анатолію виповнилося 18 років, він був призваний на строкову службу. Служба в армії загартувала характер юнака. Любив автомобільну справу тому й розпочав свою трудову діяльність водієм в управлінні сільського господарства. Працював водієм у Чорнобаївському заводі продтоварів, місцевому господарстві «Агрофірма Колос», а з часом відкрив власну справу із перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

16 травня 2024 року отримав повістку про мобілізацію до лав ЗСУ на боротьбу з російськими окупантами. А вже 25 липня 2024 року родина отримала страшну звістку про те, що старший стрілець парашутно-десантної роти, молодший сержант Кобець Анатолій Анатолійович загинув 22 липня поблизу населеного пункту Карлівка Покровського району Донецької області.

На пагорбі Слави в Чорнобаї сьогодні назавжди попрощалися з Анатолієм Анатолійовичем та віддали шану. Свій вічний спочинок Анатолій Анатолійович знайшов на Лисогорівському кладовищі селища Чорнобай, де його поховали з військовими почестями.

 

За інформацією Чорнобаївської громади

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x