«НАЙСІК» найкращий в Україні

«НАЙСІК» найкращий в Україні

Слідом за широким визнанням споживачами натуральних соків прямого віджиму компанії «Маїс» на Черкащині, високу якість «НАЙСІКУ» відзначено тепер в Україні.
Нещодавно в рамках ХХ Міжнародної виставки «Світ продукції України» відбувся І Національний конкурс соків прямого віджиму. Організатором заходу виступила Асоціація «УКРСАДПРОМ».

Свою продукцію представили всі торгові марки, що діють у державі, зокрема із Закарпаття, Поділля, Волині, Полтавщини, а також Білорусії. В конкурсі взяло участь 47 видів соків, серед яких були лише напої з натуральних продуктів. Підприємства, що виробляють напої із концентратів, води, ароматизаторів, барвників, участі у конкурсі не брали. Бо у Європі і світі поціновують продукцію, виготовлену із відбірних плодів кращих сортів фруктів та овочів на виробництвах, що мають власну сировинну базу.

Якість соків прямого віджиму оцінювали закритим способом спеціальною дегустаційною комісією за 10-бальною системою у шести номінаціях.
Поважну комісію очолював доктор технічних наук, лауреат Державної премії України, професор Аграрної академії наук, заввідділом Українського інституту садівництва Олександр Литовченко. Він та інші відомі фахівці не тільки поцінували якість та смакові властивості, а й вивчили дані про обсяги виробництва за рік, технології виробництва, документи, що підтверджують відповідність соків нормативним вимогам.

Зразки соків торгової марки «НАЙСІК», надані компанією «Маїс» для дегустації, були представлені в чотирьох номінаціях:

– Сік яблучний прямого віджиму

– Сік яблучний прямого віджиму з плодовими компонентами

– Сік яблучний прямого віджиму з овочевими компонентами

– Сік яблучний прямого віджиму багатокомпонентний типу «Мультивітамін»

Члени комісії, професійні дегустатори, віддали перевагу неповторному смаку «НАЙСІКУ», який містить лише соки яблук, як основи, гарбуза, моркви, буряка, малини, ожини та груші в оригінальних композиціях.
У всіх чотирьох номінаціях соки торгової марки «НАЙСІК» визнані переможцями I Національного конкурсу соків прямого віджиму.
Свідченням того, що НАЙСІК найкращий серед кращих в Україні, є дипломи за перші місця, вручені компанії «Маїс» Ольгою Трофімцевою, заступником Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції.

«НАЙСІК» найкращий в Україні


− Наші нові соки «НАЙСІК» багатокомпонентного типу «мультивітамін» із натуральної сировини. До нас таких соків ніхто не виробляв і не пропонував. На цей результат фахівці «Маїсу» працювали два роки, − коментує Олександр Самойленко, заступника генерального директора ТОВ АПК «Маїс». − Важливим чинником успіху стало також новітнє імпортне обладнання і тільки, наголошую, власна екологічно чиста сировина. Ні фруктів, ні овочів інших виробників не беремо, аби уникнути хімічного забруднення. А тому визнання «НАЙСІКУ» на національному рівні – це великий успіх. Київ ще раніше вподобав наш вітамінний оздоровчий продукт. Тому обсяги виробництва вже знаних і популярних у споживачів соків продовжимо нарощувати та запропонуємо їх споживачам в усіх регіонах України. Адже цей чудовий напій повинен скуштувати кожен українець.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x