Справу літньої жінки, яка вчинила масштабну ДТП в центрі Черкас, передали до суду

Вчора слідчі слідчого управління поліції Черкащини завершили та спрямували до суду кримінальне провадження, відкрите за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди в липні цього року в Черкасах. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Як повідомлялося раніше, 12 липня цього року в Черкасах сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «SUZUKI SX-4» внаслідок порушення Правил дорожнього руху вчинила ДТП, внаслідок якої загинула пішохід – 69-річна місцева жителька та було пошкоджено п’ять автомобілів.

За даним фактом розслідувалося кримінальне провадження, яке було відкрито за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На минулому тижні 74-річній жінці – водію автомобіля «SUZUKI SX-4» – було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід – домашній арешт. Вчора розслідування даного кримінального провадження завершено, складено обвинувальний акт та скеровано на розгляд до суду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x