Депутати Черкаської міської ради зробили другу спробу прибрати «скандальний виконком»

Депутати Черкаської міської ради зробили другу спробу прибрати «скандальний виконком»

Натомість міський голова Анатолій Бондаренко обіцяє заветувати чергове ухвалене депутатами рішення. Однак, чинний склад виконавчого комітету працюватиме до 8 листопада, тобто, до наступної чергової сесії, яку скликає міський голова. Сьогоднішню ж сесію від першого листопада, ініціював та зібрав депутатський корпус секретар міської ради Олександр Радуцький. Щоправда, проти волі Анатолія Бондаренка, який своїм розпорядженням фактично заборонив такі дії секретареві на час своєї відсутності. І це так обурило Олександра Радуцького, що той нині вирішує «питання захисту місцевого самоврядування» у суді. Чергове засідання у справі призначено на 9 листопада. До того часу суддя порадив сторонам примиритись Анатолію Бондаренку довелося шукати для себе компроміс та виходити з відпустки достроково, аби бути присутнім на сесії.

Мер готовий винести на наступну сесію питання відставки чинного виконавчого комітету та оголосити новий його склад саме 8 листопада. Сьогодні ж, за словами міського голови юридичний відділ мерії має певні зауваження до представленого проекту рішення. Тому він його заветує. До речі, таким чином мер ветує рішення про відставку виконавчого комітету вже вдруге за останні півроку
− Якщо ви хочете, щоб це було цивілізовано, я внесу 8 листопада проект рішення, який не містить юридичних колізій. Голосуємо, і потім, як у нормальній демократичній країні, формуємо новий виконком. Є багатогранних людей, я готовий приймати рішення. Але не ухвалюйте рішення, яке я не зможу фізично виконати, − намагався вмовити депутатів Бондаренко.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x