У Черкасах молодик організував нарколабораторію

У Черкасах молодик організував нарколабораторію

Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 23-річногочеркащанина, працівники поліції виявили та вилучили амфетамін, коноплю, посуд, спеціальне обладнання для виготовлення наркотиків та залишки хімічних речовин. Частина виявлених наркотиків була розфасована та готова до роздрібної торгівлі. Вилучене направлено на експертизу, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час перевірки інформації про те, що на території міста невідома особа виготовляє наркотичні засоби, правоохоронці встановили, що 23-річний місцевий житель організував у своєму домоволодінні нарколабораторію з виготовлення амфетаміну, який в подальшому збував наркозалежним особам.

У рамках відкритого кримінального провадження поліцейські провели санкціонований обшук його домоволодіння. В підсобному приміщенні будинку виявили посуд, спеціальне обладнання для виготовлення наркотиків та залишки хімічних речовин. В одній із кімнат будинку правоохоронці знайшли 120 поліетиленових пакетиків, в яких був розфасований амфетамін вагою по 1 граму, поліетиленовий пакет з коноплею вагою близько 5 грамів та 77 розфасованих пакетиків з коноплею по 0,5 грама.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу. Господар будинку зізнався, що вилучене належить йому, але пояснити свої дії відмовився.

За вказаним фактом слідчим Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення даного кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x