Черкаська поліція затримала телефонного афериста на гарячому

Черкаська поліція затримала телефонного афериста на гарячому

«Ваш син у поліції, потрібні гроші» – за стандартною схемою шахрайства вчора черкащанка отримала повідомлення. Дзвінок із телефону пролунав близько другої години дня. Голос повідомив, що у сина виникли серйозні проблеми з поліцією, бо він збив людину. Проте, питання можна вирішити за певну суму коштів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Жінка повірила у слова псевдополіцейського, та вже почала збирати гроші. Невідомий оцінив послугу в 7 тисяч гривень. Та все ж попри паніку жінка здогадалася зателефонувати синові, аби перевірити інформацію.

З`ясувалося, що з ним все добре і зараз він на роботі. Тоді викликали патруль. Заявниця за вказівками поліцейських домовилась про місце зустрічі.

У зазначений час, біля магазину в районі вулиці Пушкіна, до жінки підійшов невідомий чоловік і запитав про гроші. Ймовірного афериста затримали одразу на гарячому. Патрульні поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили затриманого до Черкаського відділу поліції.

Патрульна поліція Черкас закликає у такій ситуації: коли до вас телефонують імовірні шахраї, найважливіше – це мати здоровий глузд, покласти слухавку, одразу передзвонити родичу, а якщо він не відповідає, телефонуйте його друзям, або ж на спецлінію «102»!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x