У Черкасах презентують три проекти Громадського бюджету

У Черкасах презентують три проекти Громадського бюджету

У п’ятницю, 3 листопада, об 11.00 у прес-центрі «Нової Доби» відбудеться презентація соціальних проектів БО «Черкаська мережа».
Це проекти-конкурсанти на Громадський бюджет-2017 Черкаської міської ради. Згідно з жеребкуванням, їхні номери 25 та 26.
№ 25 – контейнери для вживаного одягу, які будуть розміщені в людних місцях міста і передбачатимуть збір речей для мешканців Жіночого кризового центру для потерпілих від домашнього насильства.
№ 26 – це облаштування приміщення цього центру – утеплення будівлі за адресою вул. Кобзарська, 1, а також оформлення однієї зі стін муралом.
Розповість про проекти голова правління БО «Черкаська мережа» Олена Стрижак.

А о 12.30 у прес-центрі «Нової Доби» презентують проект під №106 − Черкаський книжковий фестиваль.
Поміж 110 проектів, поданих на голосування за програмою «Громадський бюджет 2017 рік», є ініціатива організаторів Черкаського книжкового фестивалю, який відбувся у квітні цього року. Вони пропонують провести другий фестиваль в м. Черкаси у наступному році. У рамках фестивалю проходитимуть: виставка-продаж книг, письменницькі презентації, лекції від громадських діячів та цікавих особистостей, різноманітні майстер-класи як для дітей, так і дорослих.
Також організатори фестивалю обіцяють здивувати гостей заходу іншими цікавинками, яких не було на минулому фестивалі, але поки що це тримають в секреті. Черкаський книжковий фестиваль планується провести 30−31 березня та 1 квітня 2018 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x