На дорозі державного значення у Христинівському районі завершили вкладати вирівнюючий шар асфальту

На дорозі державного значення у Христинівському районі завершили вкладати вирівнюючий шар асфальту

На автодорозі державного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка у Христинівському районі на ділянці км 531 – км 535 закінчилися роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. Варто зазначити, що роботи на цій дорозі розпочалися у рамках урядової програми щодо будівництва сучасної автомагістралі, яка з’єднає Львів та Одесу і проходитиме через такі міста: Львів – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Умань – Одеса. Про це «Нова Доба» дізналася в Службі автомобільних доріг.

На замовлення Служби автомобільних доріг Черкаській області на цій ділянці автодороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка підрядною організацією ТОВ «ШРБУ-48» продовжуються роботи з виконання поточного середнього ремонту.
Наразі завершено роботи із посилення узбіччя, що дозволило провести розширення проїжджої частини. Для зручності водіїв, дорогу розширено на 1 метр з лівого та правого проїздів. Також завершено роботи із регенерації основи автодороги за технологією холодного ресайклінгу та влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття за сучасною технологією.

Цього тижня на ділянці 536 – км 540 розпочалися роботи із повної регенерації та заміни дорожнього одягу за технологією холодного ресайклінгу. Тут також було проведено роботи із посилення узбіччя та розширення проїжджої частини.
Службою автомобільних доріг у Черкаській області розроблено та виготовлено проектно-кошторисну документацію щодо поточного середнього ремонту автодороги М-12 окремими ділянками. Окрім того, було замовлено проектно-кошторисну документацію з ремонту автодороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка на всій протяжності від кордону Вінницької області до міста Умань. Ремонтні роботи розпочнуться вже наступного року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x