У Черкаському районі спіймали злодія

У Черкаському районі спіймали злодія

Зловмисник викрав чавунну плиту та металобрухт. Викрадене планував продати. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Черкаського відділення поліції звернулась 31-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що з її нежилого будинку шляхом зриву навісного замк, викрали чавунну плиту та металобрухт.

Зловмисником виявився раніше судимий 34-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, крадій вночі збив навісний замок з дверей будинку та зайшов в приміщення, звідти виніс металеві вироби та чавунну плиту. Металеві предмети молодик хотів здати до металоприймальника. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до інших аналогічних злочинів, що трапились в даному селі.

За даним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x