Жителям Катеринополя нагадали про небезпеку виникнення пожеж

Жителям Катеринополя нагадали про небезпеку виникнення пожеж

З настанням осінньо-зимового періоду, за статистикою, різко збільшується кількість пожеж у житловому секторі. Як відомо, опалювальний сезон характеризується підвищеним рівнем пожежної небезпеки внаслідок користування різними опалювальними електроприладами та пічним опаленням. Тож співробітники Управління ДСНС у Черкаській області постійно ведуть інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення.

6 листопада інспекторський склад Катеринопільського районного сектору вирушили у профілактичний рейд житловим сектором селища. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час профілактичного відпрацювання рятувальники, в першу чергу, провели профілактичні бесіди з місцевими жителями літнього віку, оскільки в помешканнях саме цієї категорії населення в опалювальний період найчастіше трапляються пожежі.

Фахівці Служби порятунку нагадали господарям приватних домоволодінь, котрі використовують пічне опалення, правила безпечної експлуатації, а також наголосили на небезпеці користування саморобними або пошкодженими обігрівачами.

По завершенню рейду співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій вручили жителям селища застережливі листівки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x