Радуцький прокоментував накладення вето міського голови

Радуцький прокоментував накладення вето міського голови

Як і обіцяв міський голова Анатолій Бондаренко ще під час сесії міської ради 1 листопада заветувати рішення, за які депутати проголосували більшістю голосів, так власне і вчинив. Вето міського голови торкнулось загалом 13 рішень, які депутатський корпус вважав за головні і такі, заради яких було зібрано позачергову сесію та «висмикнуто» мера із відпустки. Під час прес-конференції було повідомлено про те, що після аналізу заветовані рішення було направлено до апарату ради, і вже за 20 днів ці проекти рішень будуть розглянуті наново.

Із цього приводу секретар міської ради Олександр Радуцький зауважив: «Якщо міський голова хоче гратися з депутатами, то ми натомість готові працювати. Проте зазначу, що кожне його вето це мінус його рейтингу, чого він так боїться».

Нагадаємо, що йдучи у відпустку Анатолій Бондаренко своїм розпорядженням заборонив секретареві міської ради Олександру Радуцькому скликати сесії. Однак таке своє право, яке прописане в законодавстві з місцевого самоврядування, секретар оскаржує у судовому порядку. Чергове засідання суду призначено на 9 листопада.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x