Двоє черкасців їздили до Городища, щоб обікрасти там офіс і магазин

Двоє черкасців їздили до Городища, щоб обікрасти там офіс і магазин

Підозрюваними виявилися раніше судимі черкащани віком 21 та 23 років. Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько дев’ятої години вечора до чергової частини Городищенського відділення поліції звернувся 45-річний власник одного із магазинів міста з повідомленням про крадіжку. Потерпілий розповів поліцейським, що зловмисники потрапили в середину приміщення шляхом віджиму ролетів на вікнах та викрали з каси кошти в сумі 10 тисяч гривень.

Працівники слідчо-оперативної групи, що виїхали на місце події, отримали повідомлення від поліцейських батальйону Управління поліції охорони Черкаської області про те, що щойно спрацював сигнал тривоги в одному із офісів, який розташований на центральній вулиці міста. Невідомі потрапили в приміщення таким же чином, тільки в цьому випадку були пошкоджені пластикові вхідні двері. З офісу зникло близько 10 тисяч гривень.

Правоохоронці оглянули місця подій. Спосіб вчинення крадіжок вказував на те, що обидві крадіжки могли вчинити одні й ті ж самі особи. В ході розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисників. Під час затримання чоловіки чинили опір та намагалися втекти. Ними виявилися раніше судимі жителі Черкас 21 та 23 років. В їхніх кишенях були знайдені викрадені кошти. Вони зізналися у вчиненому. Розповіли, що на злочин пішли через нестачу коштів на прожиття. Крадіжку спланували заздалегідь, приїхавши ввечері з Черкас попуткою.

За словами начальника Городищенського відділення поліції Віталія Баклицького речові докази вилучено. Зловмисників затримано згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено їм про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x