Вдарили по голові і відібрали сумку: у Черкасах спіймали грабіжників

Вдарили по голові і відібрали сумку: у Черкасах спіймали грабіжників

Нападниками виявилися жителі Черкас, віком від 26 до 36 років, один з яких вже притягався до кримінальної відповідальності. Правопорушники вдарили потерпілого по голові та заволоділи його майном. Речові докази вилучено та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько 2 години ночі до чергового чергової частини Черкаського відділу поліції звернувся 33-річний черкащанин з повідомленням про грабіж. Як розповів потерпілий, до нього підійшли троє чоловіків вдарили по голові та забрали сумку, в якій був перфоратор та болгарка.

Отримавши опис нападників, поліцейські разом із заявником почали відпрацьовувати прилеглі до місця злочину територій. Біля одного із гаражів потерпілий впізнав нападників. Поліцейські затримали їх. Ними виявилися жителі Черкас 26, 33 та 36 років, один з яких вже притягався до кримінальної відповідальності.

Під час огляду гаража, який належав одному із затриманих, поліцейські виявили викрадені у потерпілого речі та пакетик з амфетаміном. Крім того, під час поверхневого огляду у затриманих було виявлено декілька пакунків з коноплею та амфетаміном.

Речові докази вилучено. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Вирішується питання про відкриття ряд інших кримінальних проваджень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x