117 призових місць здобули юні черкаські танцівники на фестивалі «Танцюючий листопад»

117 призових місць здобули юні черкаські танцівники на фестивалі «Танцюючий листопад»

Понад сто вихованців відділу хореографічного мистецтва позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради плідно виступили на Всеукраїнському фестивалі із сучасної хореографії, Чемпіонаті Черкаської області із сучасних танців, Відкритому молодіжному танцювальному фестивалі «Танцюючий листопад». Щорічні традиційні змагання відбулися у КП «Спортивний комплекс «Будівельник».
Юні таланти народного художнього танцювального колективу «Вікторія», народного художнього колективу «Театр танцю «ТАІР» та студії сучасного танцю «ALL DANCE» збільшили скарбничку досягнень Центру на 177 призових місць. Про це «Нова Доба» дізналася в ПНЗ «Багато профільний молодіжний центр» ЧМР.

117 призових місць здобули юні черкаські танцівники на фестивалі «Танцюючий листопад»

Цього року близько двох тисяч учасників віком від чотирьох до двадцяти років із Черкас, Черкаської області та міста Київ продемонстрували свою майстерність у більш ніж 30 танцювальних стилях і напрямках сучасної хореографії: від хіп-хопу до модерну та контемпорарі.
Яскраві й талановиті вихованці танцювальних колективів представили хореографічні композиції на розсуд компетентного журі та отримали дипломи, медалі, кубки і пам\’ятні сувеніри.

Організатори мистецького заходу – народний художній танцювальний колектив «Вікторія» (керівник Сухенко Вікторія) позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради при підтримці Черкаського обласного центру «Спорт для всіх».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x