На Уманщині ліквідували цех із виготовлення фальсифікованого алкоголю

На Уманщині ліквідували цех із виготовлення фальсифікованого алкоголю

У рамках проведення операції «Акциз-2017» під час здійснення розслідування кримінального провадження, відкритого за ст. 204 КК України, співробітниками податкової міліції було з’ясовано, що у складському приміщенні на території колишніх військових складів в м. Умані двоє спритників організували нелегальне виробництво фальсифікованої горілки та коньяку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ГУ ДФС у Черкаській області.

Виробництво здійснювалося шляхом змішування харчового спирту з водою невідомого походження та використанням різного роду хімічних інгредієнтів і барвників для покращення смакових якостей та зовнішнього вигляду готової «продукції». У подальшому фальсифікат розливали у п’ятилітрові ємності та доставляли в торгівельні точки Уманського, Маньківського та Жашківського районів, а також реалізовували в мережі Internet через сайти безкоштовних оголошень.

За результатами шести проведених працівниками податкової міліції обшуків було виявлено та вилучено 2,2 тис. літрів спирту, майже тисячу літрів фальсифікованої горілки, два автомобілі, якими перевозили фальсифікат, а також обладнання (спиртометри, фільтри, шланги, лійки, пусту тару), котре використовувалось під час незаконної діяльності. Загальна вартість вилученого становить 1,1 мільйон гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x