На дамбі через Дніпро розпочали влаштувати вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття

На дамбі через Дніпро розпочали влаштувати вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття

На дамбі через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 24+236 – км 25+440 від межі Черкас до мосту на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією ТОВ «Трансстроймеханізація», яка виконує її поточний середній ремонт, сьогодні розпочалися роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття, повідомляють у Службі автомобільних доріг.

Підрядною організацією повністю закінчено роботи фрезерування старого асфальтобетонного покриття. На цій ділянці автодороги продовжується демонтаж старого бар’єрного огородження та демонтаж прикромочних лотків. Окрім того, на цій ділянці дамби також буде відновлено існуюче асфальтобетонне покриття, а ширина проїжджої частин збільшиться в середньому на 2 метри.

На дамбі через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 12+300 – км 23+062 підрядною організацією завершуються роботи із влаштування нового металевого оцинкованого бар’єрного огородження типу «Євроформат». По завершенню цих робіт розпочнеться нанесення дорожньої розмітки.

До кінця листопада будуть виконані роботи із поточного середнього ремонту на обох ділянках дамби, але можливі затримки у зв’язку із погодними умовами.

Як повідомлялося, для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.

Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час:

– з 6.00 до 9.00,

– з 16.00 до 19.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x