На Черкащині випустили навчально-методичні посібники зі здорового харчування дітей. Видання унікальні. Аналогів немає в Україні. Про це повідомила ректорка обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна на брифінгу в медіацентрі ОВА.
Книга «Корисне харчування – основа здоров’я людини» розрахована на учнів початкової школи, батьків та вчителів. До його створення залучили вчителів, лікарів-педіатрів, дієтологів, представників держпродспоживспілки. Перша частина посібника містить документи законодавчої бази щодо організації навчання в навчальних закладах, а друга — корисні рецепти та інтерактивні ігри, кросворди.
Методичний посібник «Естетичне приготування їжі – складова культури здорового харчування» — видання для використання технологій вчителями при викладанні у 5-9 класах. Спрямований на вивчення процесів приготування їжі, сервірування столу, використання столових приладів.
Тираж – 1,5 тис. примірників. Посібники отримають усі школи області.
Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba