Сільські та селищні голови Драбівщини обговорили проблеми децентралізації

Сільські та селищні голови Драбівщини обговорили проблеми децентралізації

8 листопада 2017 року голова районної ради Володимир Дзега провів робочу нараду із сільськими і селищними головами. На нараді розглянули низку актуальних питань. Зокрема, про основні заходи щодо підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості відповідно до вимог медичної реформи розповів головний лікар комунального закладу «Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр Балагурчик. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській райраді.

Директор районного фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос» Михайло Кубрушко підбив підсумки фізкультурно-спортивних заходів у 2017 році, зазначивши, що поруч із вже традиційними районними змаганнями цьогоріч започатковано нові, а саме: турнір із міні-футболу «Суперкубок миру – 2017», турніри з великого тенісу, волейболу; відновлено проведення легкоатлетичного кросу.

Доповідач також відзначив сільських голів, які активно підтримують розвиток фізкультури і спорту, та за добру співпрацю вручив грамоти Золотоношківському сільському голові Олександру Харченку і Бойківщинському сільському голові Людмилі Герольд.

На завершення Михайло Миколайович висловив сподівання, що в наступному році до вже сформованих сільських спортивних команд долучаться і нові не менш перспективні.

Потім з інформацією про роботу філії «Драбівський райавтодор» ДП «Черкаський облавтодор» та про плани ремонту доріг місцевого та обласного значення у 2017 році виступив керівник вказаної організації Олександр Тесленко. Він зазначив, що у поточному році на ремонт доріг, що знаходяться на території району, виділено кошти із місцевих і районного бюджету близько 3 млн. 400 тис. грн., що освоюються в міру їх надходження. На даний час завершуються роботи у Нехайках і Яворівці.

Звертаючись до очільників територіальних громад, Олександр Вікторович наголосив, що з нового календарного року дороги місцевого значення передаються на утримання місцевим бюджетам, але в зимовий період філія «Драбівський райавтодор» ДП «Черкаський облавтодор» продовжить їх обслуговування.

На завершення наради з сільськими та селищними головами проведено дискусійну панель щодо проблем децентралізації та сільської політики в Драбівському районі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x