У Смілі п’яний чоловік обікрав кіоск

У Смілі п’яний чоловік обікрав кіоск

Смілянські працівники поліції разом із охоронцями приватної фірми затримали сп’янілого чоловіка, який обікрав торгівельний кіоск. Під час поверхневого огляду у нього виявили кастет. Чоловікові оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення про спрацювання сигналу «Тривога» в одному із Смілянських продуктових торгівельних кіосків. Через декілька хвилин правоохоронці слідчо-оперативної групи прибули на місце події.

Вони з’ясували, що зловмисник проник до кіоску через пошкоджене вікно та викрав звідти товар та коштів на суму близько 1300 гривень. Зловмисника затримали, ним виявився 27-річний житель одного із сіл Смілянського району. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Під час огляду його речей правоохоронці, крім викраденого, виявили ще й кастет. За його словами, стало відомо, що ним він розбив скло та потрапив усередину.

Речові докази вилучено за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частинами 3 статті 185 (Крадіжка) та статті 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Чоловікові обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Після проведення експертизи вилученого кастета буде вирішується питання про відкриття ще одного кримінального провадження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x