Почесні відзнаки отримали діячі культури області

Почесні відзнаки отримали діячі культури області

Щирі вітання, квіти й почесні відзнаки приймали майстри культури та мистецтв в обласній філармонії. Саме цього дня вони відзначають своє професійне свято. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧОДА.

– Маємо завжди пам’ятати, чиїх батьків, дідів та прадідів ми діти, та які наші традиції, – сказав, звернувшись до присутніх, Віталій Коваль. – Нині бачимо, що буває, коли забуваєш власну культуру й мову, традиції та історію. Бачимо це на сході країни. А тому ваша велика місія сьогодні – відроджувати й розвивати культурні цінності не лише на Черкащині, а й допомагати у відтворенні проукраїнської гуманітарної політики на сході. Маємо нині важливі завдання, над реалізацією яких повинні спільно працювати. Переконаний, вже незабаром в обласних програмах та рішеннях віднайдуть своє втілення пропозиції, напрацьовані з творчими колективами та спілками, – для збереження, розвитку й перспектив культурної галузі.

Почесні відзнаки отримали діячі культури області

Принагідно Віталій Коваль привітав присутніх і з Днем української писемності та мови.
За вагомий внесок у розвиток культурної галузі області культурним діячам та майстрам вручили відзнаки, грамоти й подяки. Кількох учнів мистецьких шкіл нагородили дипломами лауреата обласної премії ім. Д. Нарбута та сертифікатами на отримання грошової винагороди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x