Жителям Умані рятувальники нагадали про правила безпеки

Жителям Умані рятувальники нагадали про правила безпеки

Упродовж поточного року на території Уманського району виникло 88 пожеж, на яких 5 осіб загинуло, ще 7-ро отримали травми. Враховуючи такі статистичні дані та з метою запобігання виникнення пожеж, загибелі та травмування на них людей співробітники Уманського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області посилюють інформаційно-роз`яснювальну роботу у житловому секторі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Так, 9 листопада в рамках акції «Безпечне житло» інспектори Уманського районного відділу провели профілактичні бесіди з містянами. Спілкуючись з громадянам, рятувальники звернули увагу на безпеці у побуті, адже у кожного вдома є безліч електричних приладів, неправильне використання яких може призвести до біди. Тож, фахівці Служби порятунку наголосили містянам бути вкрай обережними при експлуатації електро- та газоприладів, зокрема обігрівачів.

«Необхідно вчасно перевіряти справність електроприладів та ні в якому разі не залишати їх увімкненими без нагляду. Також не доручайте догляд за ними малолітнім дітям та постійно навчайте їх правилам безпеки життєдіяльності», – зауважив провідний фахівець Уманського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області Валентин Сорока.

Під час профілактичного відпрацювання співробітники ДСНС вручили громадянам листівки застережливого змісту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x