ТОП-продуктів для очищення організму

ТОП-продуктів для очищення організму

Очищене тіло – запорука міцного здоров’я і красивої фігури. Які продукти допоможуть нам розвантажитися і оздоровитися?

1. Капуста білокачанна
За рахунок великого вмісту в капусті харчових волокон, вона зв’язує і виводить важкі метали з кишечнику, а також нейтралізує зайві жири, тим самим допомагаючи скинути зайве людям, які прагнуть схуднути.
2. Буряк і морква
Буряк і морква – ще одні хороші помічники в справі очищення організму. За рахунок того, що в них містяться пектини, клітковина, вітаміни В1, В2, С, ці овочі нормалізують роботу кишечнику і печінки. Фахівці навіть рекомендують пити курсами буряковий і морквяний сік, змішані порівну: випивати по 0,5 склянки вранці натщесерце протягом двох тижнів.

3. Апельсини, лимони та грейпфрути
Усі цитрусові багаті на вітамін С і харчові волокна, тому прекрасно виводять шлаки з кишечнику, а також сприяють очищенню судин. Для приготування соку вам знадобиться 1 лимон, 2 апельсини і 2 грейпфрути, вичавіть з них сік і змішайте з 1 л мінеральної води. Отриманий напій пийте протягом дня. Курс – один тиждень. А 2 апельсини, з\’їдені не пізніше, ніж за годину до сну, прекрасно очистять кишечник. Однак людям, у яких є алергія на цитрусові, а також гастрити і виразка шлунка чи кишечнику, такий спосіб очищення протипоказаний.
4. Чорна редька
Цей овоч є лідером за наявністю елементів, що сприяють виведенню токсинів. Сік чорної редьки треба починати приймати по 1 столовій ложці 3 рази на день до їди і поступово довести дозування до 100 мл, при цьому краще його розбавити трохи водою. Також, як і у випадку з цитрусовими, цей спосіб очищення не підійде людям із хворобами шлунка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x