У Черкасах звільнили викладачку, донька якої захищала російську церкву

У Черкасах звільнили викладачку, донька якої захищала російську церкву

Світлану Гальченко, доцентку кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин ЧНУ імені Богдана Хмельницького звільнили з роботи 31 серпня.
Про це повідомляють у пресслужбі університету.

Її доньку відрахували зі складу студентів 3 курсу денної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр» навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій спеціальності 061 Журналістика, за ОП Реклама та PR у медіагалузі (на контрактній основі) 22 серпня.

Ректор університету звернувся до відповідних служб щодо перевірки зазначених осіб щодо можливого складу злочинів, передбачених ст. 110, 111-1, 161 Кримінального Кодексу України, в діях та висловлюваннях Єлизавети Діброви.

Нагадаємо, 27 серпня  активіст Денис Гайда на своїй сторінці в інстаграмі опублікував відео, на якому місцева блогерка Єлизавета Діброва принижувала українську церкву та захищала російську. Черкащан обурили висловлювання дівчини щодо діяльності УПЦ та її образливі коментарі щодо активістів:  «спасіба актівісти черкаскіє, я знаю етіх пі*** лічно, каториє облівалі кровʼю церковь», «українская церковь – ето отшельнікі, у ніх нет права делать то што оні делают, у ніх томос куплений, условно говоря, Порошенко», «через месяц в Україне не будет ні одной церкві, пріходя в которую, молясь в которой твої слова будут доходіть до Бога».

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x