На Чигиринщині під час застілля чоловік убив товариша

На Чигиринщині під час застілля чоловік убив товариша

Конфлікт, який закінчився вбивством, між двома товаришами розпочався під час застілля. Один чоловік завдав іншому ударів по голові кулаками. Від отриманих травм потерпілий помер, інформують про це в пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

29 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Головківка за місцем проживання виявили мертвим 58-річного місцевого жителя з чисельними травмами голови. Для з’ясування обставин на місце події виїхали співробітники Черкаського райуправління поліції.

Правоохоронці провели невідкладні оперативно-розшукові заходи, за результатами яких встановили, що під час розпивання алкоголю в помешканні потерпілого, між 58-річним господарем та 53-річним гостем виникла суперечка. Унаслідок конфлікту та бійки, чоловік завдав товаришу декілька ударів кулаками по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x